Huumoriterapiaa: Mullistus® hoito ja Mullistus® Coach

Kirjoitin Facebookissa kieli poskessa uudesta ja mullistavasta fiktiivisestä terapiasta, joka on tietysti liian hyvää ollakseen totta. Kovan suosion takia päätin kirjoittaa myös blogiin tästä aiheesta hieman kattavamman paketin. Kerron myös, että miten sinusta voi tulla Mullistus® Coach ja että auttaako huumoriterapia?

Mullistushoito

Nauru pidentää ikää, sanotaan. Tästä ei ole tietääkseni tieteellistä suoraa näyttöä. Mutta huumoria, naurua ja niiden yhteyttä terveyteen on hieman tutkittu ja tietyt varsinkin stressiin liittyvät mittarit terveydestä näyttävät kohentuvan (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7). Kyllä, ”vaihtoehtohoitojakin” siis tutkitaan ja tieteellisen metodin avulla löydetyistä toimivimmista tippuu pois ”vaihtoehto” yhdyssanan edestä. Prosessi on hidas, mutta niin sen pitääkin olla. Trendejä tulee ja menee ja tuuliviirinä olo on riskaabelia. Toimivaksi havaittuja alunperin ”vaihtoehtoisiksi” ajateltuja keinoja ja kokonaisuuksia toki pitäisi ottaa tehokkaammin mukaan terveydenhuollon piiriin, siitä lienee iso osa ihmisistä samaa mieltä. Voitte lukea toimivista ja toimimattomista ravintolisistä, detokseista ja muista ravintoasioista erinomaisilta ja riippumattomilta Examine.com -sivuilta ja esim. PubMed haun avulla.

No, asiaan. Mullistus® hoito ja Coach, olkaapa hyvä!

Mullistus® hoito

Ennen kuin aloitat lukemaan, niin varmistathan, että olet varmasti maadoittanut itsesi ensin kunnolla, jotta saat luku prosessista kaiken irti. Pahoittelen jo etukäteen sitä, että kieli oppi viranomaisten sala liiton takia joskus erehdyn edelleen kirjoittamaan sanoja yhteen.

Oletko aina halunnut päästä eroon kaikista sairauksista ja saada täydellisen KIINTEÄN vartalon ja voittaa uheilussa kaikki lajit? Olen päättänyt aloittaa myymään tässä ja edellisissä elämissäni toimivimmaksi havaitsemaani Mullistus® hoito menetelmää ja Mullistus® Coach sertifikaattia myös maan asukkaille. Tiedän tämän hoidon ylivertaisuuden omissa munaskuikkeleissani, joten olen ilman muuta oikeassa. Olenhan tämän galaksin ainut Andromedan yli jumalien sertifioima Mullistus® Coach. Sain kolmanneksi edellisessä elämässäni intergalaktisen viestin ja tämä on nyt elämäntehtäväni.

Mikä on Mullistus® hoito menetelmä ja mihin se auttaa? Tämä on uusi ennennäkemättömän mullistava laihdutus ja lihasten kasvatus sekä sairauksien parannus menetelmä jonka tehoa ei käyttäjä voisi uskoakkaan. Se auttaa myös yli sataan sairauteen ahdistuksesta syntisyyteen ja lisämunuaisten uupumukseen sekä helpottaa SINUA pääsemään samalle harmonian tasolle sielusi ja energiakanaviesi kanssa.

Mullistus® hoidon kulku. Tässä ainut laatuisessa menetelmässä hoidettavalle lähetetään mm. TÄYDELLINEN MÄÄRÄ erittäin korkeavärähteistä KAIKKI SAIRAUDET PARANTAVAA ja lihakset kasvuun RÄJÄYTTÄVÄÄ kiinteyttävää energiaa. Tämän holistisbioenergeettisen lääketiede menetelmän ovat sielu tasolla toimivat Yksisarviset säätäneet optimaaliselle ja turvalliselle ihmisessä toimivalle luonnollisen värähtelyn tasolle. Menetelmässä käytettävä ruokavalio ja liikunto muodot ovat myös ensimmäistä kertaa optimoitu ottamalla huomioon kehon kudosten värähtelytaajuudet ja luonnollinen harmonia ja jopa resonanssi. Ainutlaatuisen puhtaaseen homeopaattiseen laatuun kykenevä hoito on tästä syystä käyttäjälle ennennäkemättömän turvallista eikä haittavaikutuksia ole. Ellei sellaiseksi lasketa vastakkaisen sukupuolen yht äkkinen kiima.

Tartun opistollisen lääkintökoulun vararehtorin ja ylitohtorin Slava Voinovin sekä Romanialaisten kansallismanaajien ja Yksisarvisten kanssa yhteistyönä kehitetyn menetelmän ainutlaatuinen esoteerinen vaikutusmekanismi tiedetään tarkasti, mutta se halutaan pitää salaisena kehittäjien toivomuksesta, jotta yliopisto- ja professorimafia ei pääse siitä hyötymään. Mutta sen verran voin paljastaa VAIN TEILLE, että tämä ainutlaatuinen menetelmä stimuloi immuunijärjestelmää, aukaisee energiakanavat, puhdistaa (detox) syntisistä aineista kuten gluteiinista ja epäpuhtaasta vedestä sekä rokotteista ja raskasmetalleista. Sen kainalokarvoista tehtyjen mittausten avulla löydät mikroskooppiset yliherkkyytesi ja epätasapainoisuutesi. Ja mikä parasta, Mullistus® hoito aktivoi kehosi bioresonoiden ainutlaatuisesti parantamaan itse itsensä. Menetelmää on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät voita, kookos öljyä ja sitruunaa ruokavalioosi ja asennat muinaisen minun verkkokaupassa myytävän sisuskiven takapuoleen, on tulos vielä parempi. Sisuskivi laukaisee parantumisprosessin eetteristen pyörteiden avulla ja on peräaukossa turvassa pahalta silmältä ja mahdollisimman lähellä energia keskusta. Ravinto menetelmä on salainen, mutta siihen kuuluu olennaisesti maailman laadukkain ja puhtain keijupöly, mutta sen pitää ehdottomasti olla luomu laatuista ja gluteenitonta sertifioitua tuotetta. Menetelmä on ensimmäisenä Suomessa aidon 100 %:sti THL-vapaa.

Jos tilaat tänään, niin saat tämän terapian minulta vain 628 €/kk. Voit maksaa suoraan tilille tai sitten maksat kristallikivillä. Käteisellä ei enää onnistu, koska paperiin on hallitus ja THL idättänyt loisia ja lääke teollisuuden kolesteroli lääkkeitä. Joku myös on kysynyt minulta, että onko alennuksia opiskelijoille? Kyllä, kaksi kolmen eläkeläisen hinnalla.

Maksun jälkeen ohjeet ja hoito välittyvät kosmisia viranomaisten salassa pitämiä kaukoparannus kanavia pitkin eli SINUN ei tarvitse edes antaa yhteystietojasi. Helppoa ja kätevää, eikö totta? #sisuskivi #takapuoleen #yksisarvishoito #sitruuna #lihaksienräjäystyskasvuun #rasvanpoltto

 

Haluatko sinäkin olla sertifioitu Mullistus® Coach?

Ei hätää, olen juuri SINUA varten. Vain minun järjestämillä viikonloppukurssilla voit pätevöityä ja saada aidon Mullistus® Coach patentoidun ja rekisteröidyn sertifikaatin. Hintaa sertifikaatille on vain 2000 €. Tämän lisäksi vuosittainen lisenssi maksaa vain 3200 € ja jatkokoulutukset vain 600 €. Jatkokoulutukset järjestetään aina kerran vuodessa kun hyönteiset heräävät eli qǐzhé alkaa. Kuten erittäin halvoista hinnoista huomaat, en tee tätä rahasta, vaan lähimmäisen rakkaudesta käytännössä omakustanne hintaan.

kasarahaa

No, mitä vielä odotat?

otarahat

 

Saamaani asiakaspalautetta:

”Mä laitoin sinulle 628e/kk ! tilaus on siis tehty. Huomasin jo heti olossa reippautta ja lihakseni ovat kiinteytyneet huomattavasti. Onneksi teitä tohtoreita on, tämä on helppoa. ei tarvi liikkua kuin 5min päivässä että tämä hoito toimii. ja syödä saa lähes kun ennenvanhaan. alussa vain sisuskivi takapuolessa hämäsi, mut siihenkin tottui yllättävän nopeasti.! SUOSITTELEN MUILLEKKIN!!!”

Wau! Ihan heti alan suositella kaikille”

Vihdoinkin löytyi sitten se täydellinen ratkaisu”

Huom! Jos sinulla on kysyttävää, niin ne esitäthän ne luotettavuuden takia elektromagneettisena signaalina sanojen sijaan.

Ilman muuta pätevä vaihtoehtolihashuumoriterapeutti Juha Hulmi

 

holistinen

Kuva. Fingerpori, Helsingin Sanomat. Minun suosikkisarjakuvani jo useita vuosia.

P.S. Olen itse liikunta- ja lihasfysiologina elämäntapamuutosten suuri kannattaja. Mutta tälläkin sektorilla on olemassa valtaisa aineisto tutkimuksia ja perusfysiologiaa, -anatomiaa, -psykologiaa jne. ihmisestä, joiden avulla voi poimia jyvät akanoista.  Voit esimerkiksi lukea professori Juhani Knuutin kirjoitus siitä, että miten löydät suurella todennäköisyydellä huuhaan näyttöön perustuvien terveysväitteiden seasta. Kuinka monta Juhanin luettelemaa epäuskottavaa kohtaa bongasit Mullistus® hoito menetelmästä? Minulla itselläni oli hauskaa tätä juttua kirjoittaessani, mutta valitettavsti tämän tutkimuksen mukaan komedian tekeminen tappaa. No, lisää tutkimuksia eri kohdejoukolla, kuten lihaskoomikoilla tarvitaan. Suosittelen kaikille huumorin ystäville tutustumaan pseudovaihtoehtomedian kehtoon eli Maneettimedian FB-sivuihin.

Tietoja jhulmi

PhD, docent and Associate Professor in Exercise Physiology (LitT liikuntafysiologiassa ja liikuntafysiologian dosentti ja apulaisprofessori). https://staff.jyu.fi/Members/jjhulmi/main
Kategoria(t): huumori, terveys. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Huumoriterapiaa: Mullistus® hoito ja Mullistus® Coach

 1. Tertsi sanoo:

  Kiitoksia, sain ylimääräisen vatsatreenin makeiden naurujen muodossa!

  Toisaalta asia on vakava siinä mielessä kuinka helppoa voi pseudotieteellisellä markkinoinnilla olla huiputtaa kriittiseen ajatteluun tottumattomia ihmisiä. Toki jos kyse on pelkästä huuhaasta niin tappiot jäävät rahalliseksi, mutta jos mennään terveydelle haitallisen rajan yli, sillä voi olla vakaviakin seurauksia. Tulee mieleen esim takavuosien ketoosiin perustuvat dieetit (tämä siis vain minun mielipiteeni, ketoosilla diettaavat älkööt pahoittako tästä mieltään:-)

  Hyvä artikkelipari, Knuuti alusti ja Hulmi demosi!

  • jhulmi sanoo:

   Kiitos, se oli tarkoituskin. Mielestäni kaikesta voi tehdä huumoria, myös tästä aiheesta eli yliampuvista väitteistä, joita esitetään juuri yleensä näyttöön perustuvan tekemisen ulkopuolella… toivottavasti kukaan ei ottanut tätä pilkkana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s