Käsittämättömiä liikunta- ja urheilusuorituksia – osa IV

Luvassa on pienen tauon jälkeen jälleen huikeita liikunta-/urheilusuorituksia osien I, II ja III jatkoksi. Tällä kertaa säestän näitä videoita meille tuttuun tyyliin vähättelemällä ja viljelemällä sarkasmia.
 

Aasialaisia painonnostajia

Tian Tao näyttää kuinka helppoa on nostaa 3,5 kertaa oma paino kyykystä kun on vielä nuori  kolli eikä tartte käydä töissä eikä ole opintolainaa.

Ja helppoahan se on työntää 142 kiloa kun olet 58 kg kevyt nainen eikä tartte nostaa isoa ruhoa ylös ja saat nostaa 15 kiloisella vaapputangolla joka työntää painot ylös kunhan  vain seuraat mukana.

Kehonpainoharjoittelu / Street Workout

Gaggi Yatarov näyttää kuinka helppoa on temppuilla telineellä kun on iso määrä muita treenaajia jotka kannustaa ja saa auringosta energiaa. Yritäpä edes tehdä tavallisia punnerruksia kun kesälläkin sataa räntää.

Seuraavassa käsilläseisonnan ja punnerrusten yhdistelmässä Artur Bezkorinny näyttää kuinka helppoa kehoa on hallita kun on hoikka ja tosi hyvä lapatuki. Yritäpä tehdä sama isolla mahalla ja pelkällä opintotuella.

Räjähtävyys/nopeusvoima ja kimmoisuus

Tällä videolla kenianpoika näyttää, että helppoahan se on hypätä tosi korkealle kun voi hypätä heinäpellolla eikä tartte pitää piikkareita ja varoa patjoja ja doping-testaajia.

 

Vuoden kovin maksimivoimasuoritus?

105-kiloinen doping-testattu kaveri Krzysztof Wierzbicki mavettaa tässä videolla kolmannella vedollaan 420 kg jotenkin hassusti kädet jalkojen välissä.

Sen sijaan Ray Williams kyykkää kuten pitääkin, mutta eihän reilu 470 kilon kyykky ole mikään temppu kun menee vain alas ja nousee sen jälkeen ylös.

 

Toivottavasti nämä videot inspiroivat ja tarjoavat viihdettä enemmän kuin masentavat. Hurjan vahvoja ja taitavia kavereita on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Juha Hulmi

 

Mainokset

Tietoja jhulmi

PhD and docent in exercise physiology (LitT liikuntafysiologiassa ja liikuntafysiologian dosentti). https://staff.jyu.fi/Members/jjhulmi/main
Kategoria(t): Ei kategoriaa, huumori, kuntosali. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Käsittämättömiä liikunta- ja urheilusuorituksia – osa IV

 1. Gubbe sanoo:

  Vanhaan hyvään aikaan kovasti treenaavalla oli ihan hyvä mahis päästä kylän kovimmaksi juoksijaksi, voimailijaksi tai vaikka tanssijaksi. Nykyisin on miltei aivan sama kuinka paljon tekee työtä, niin lopulta löytyy kuitenkin Youtubesta joku 5v kirgiisialainen, joka jonglööraa omalla mave-enkalla…

 2. timppa sanoo:

  ”Vuoden kovin maksimivoimasuoritus?

  105-kiloinen doping-testattu kaveri Krzysztof Wierzbicki mavettaa tässä videolla kolmannella vedollaan 420 kg jotenkin hassusti kädet jalkojen välissä.”

  Ei tehnyt vaikutusta! Pikkutytötkin nostelee tommosia 4*omapaino maastavatoja..

 3. jurva tero sanoo:

  70vuotisa mies 94kg kyykky 260 maastaveto 200 penkki 140 ihan hyvä ikämiehelle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s