Muut

Vuosikatsaukset

Haastattelut

Inspiroivat urheiluvideot

Tiede ja sen kansanomaistaminen

Muut

4 vastausta artikkeliin: Muut

 1. Markku Nieminen sanoo:

  tämmöstä tiedustelisin,että miten polven nivelrikkoinen treenaa jalkoja?fysioterapeutti suositteli suljettuja liikkeitä,eli mit ne on suomeksi?olen tälläinen kotikuntoilija,joskus salilla käynyt aktiivisestikin.lisäksi tuo minun vatsanseutu tuppaa vaan kasvamaan,vaikka käyn kävelemässä n.tunnin lenkkejä pari kertaa viikossa ja kävelen töihin ja takaisin joka päivä.lisäksi perus lihaskuntotreeniä tälläisellä nauhakuntolaitteella(nauhat jotka saa säädettyä 3:lle eri vastukselle.lähinnä jonkunlainen pennkkilaite)pari kertaa viikossa.crosstrainerikin kotoa löytyy,nyt on ollut pari viikkoa siitä taukoa,en tiedä miksi eli laiskuus:)jos näihin jotakin vinkkiä saisin olisin otettu.

 2. Kiinnostaa sanoo:

  Toivoisin kirjoitusta sarasloman aikaisesta harjoittelusta. Valitettavan yleistä on ajatus, että esim.urheiluvamma maataan terveeksi tai korkeintaan kävellään tms. Laajempi kirjoitus aiheesta olisi hyvä. Kuten: Pitääkö joka kerta kun nenä vuotaa tai ääni on poissa luopua kokonaan treenistä? Itseäni myös mietityttää, voiko työnantaja estää kuntoutumisen kieltämällä liikunnan?

  • jhulmi sanoo:

   Hei, oikein tärkeä aihe varmasti! Muutenkin lihashuoltotyyliset kirjoitukset olisivat hyviä. Katsotaan jos joskus ehdin tällaista viemään eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s